English French German Italian Portuguese Russian Spanish
slideshow

HMP, e vetmja dhe më e sigurta

HMP është kompani serioze, e cila u ofron të gjithë klientëve të saj marrëveshje kontraktuese, për realizimin e shërbimeve të ofruara
slideshow

Suksesi i garantuar...

Me ndërmjetësimin tonë Suksesi dhe puna në Gjermani e garantuar! Mos humbni kohë. Ejani menjëherë...Puna ju pret!
slideshow

Eja nënshkruaje kontratën

HMP ju mundëson që menihere t'i nënshkruani kontratat për punë në Gjerman, Austri ose Zvicerërr nëse jeni mjek, infermier ose ndonje profesion medicional...
Hide Main content block

 

Evropa është duke u plakur!

Sistemet shëndetësore të vendeve gjermano folëse janë të varura nga infermieret e vendeve te huaja!

 

Nevoja për infermiere

Për të shmangur një krizë shëndetësore në infermeri, sistemi shëndetesor gjerman sipas të gjitha llogaritjeve aktuale do të ketë nevojë shtesë për infermere dhe mjek shtesë nga vendet e jashtme


Shtimi i nevojës për përkujdesje

Sipas hulumtimeve nga "kontrata e gjeneratave" universiteti i Freibrugit në Gjermani(2009), numri i njerëzve me nevojë për përkujdesje do të rritet nga 1.2 milion sa ishte në vitin 2007 në 3.2 milion ne vitin 2025

 

Kriza për personel mjekësorë

Sipas të njejtit hulumtim, kërkesa për personel mjekësorë do të rritet nga 320 mijë sa ishte në vitin 2007 në 840 mij deri në vitin 2025 përderisa ky shtet pritet të kete vetëm 410.000 infermier...

Pakot tona në HMP

Ju lutem zgjedhni njërën nga pakot tona që ju përshtatet më së shumti
PËRGADITJA PROFESIONALE INTENZIVE - Gjuhë dhe profesion përkatës H.M.P (Menagjimi i Partneriteti Medicinal ) HMP ka krijuar rrjetin medicinal në Evropën
KURS INTENZIV: Njohuritë në gjuhën dhe medicinën Gjermane - Evropiane Vendi: Prishtinë – Tiranë – Shkup Koha: Mars 2016 – Dhjetor 2016
PËRGADITJA PROFESIONALE INTENZIVE - Gjuhë dhe profesion përkatës H.M.P (Partneriteti i Menagjimit Medicinal ) HMP ka krijuar rrjetin medicinal në Evropën

Eja, mos humbë kohë. Ndërto të ardhmen tënde, fillo punën në njërën prej vendeve si Gjermania, Zvicrra, Austria... Bëje kontratën e punës me HMP, mësoje gjuhën gjermane dhe fillo Një jetë të Re! Koha po ecë. Thirr në numrat tanë të cilët gjenden në fund të faqes dhe te kontakti.

Pyetjet më të shpeshta

A është HMP për të gjitha lemitë apo vetëm për infermieri?
HMP është për të gjitha fushat e medicines
Cilat janë kushtet për aplikim?
...
Cilat janë procedurat e HMP-së ?
Ne si kompani në bashkpunim me spitalet gjermane, austriake, zvicrrane jemi ndermjetësues që brenda afatit 6 deri në 12 muaj ti përmbushim detyrimet tona si kompani për realizimim e pakos, në rast të mos realizimit të pakos në këtë kohë do të kthehën 30% i pagesës së bërë në fillim.
Cilat nivele të gjuhës gjermane duhet përfunduar?
Kurs intensiv per gjuhë gjermane, kurs medicinal profesional. Kursi ne gjuhe gjermane do te zgjat 6 jave nga 5 ore ne dite. Pra Kursi intensiv per gjemrnisht dhe kurs medicinal profesional të organizuar nga HMP.
Ku gjenden zyrat tuaja?
....
Oraret kur do mbahen kursi i gjuhës si dhe trajnimit profesional?
...

Lajme - Të reja

cache/resized/6c3a28cdf6932bb0bb5651e2b024efb2.jpg
Doruntina Kukaj, Tuesday, 07 June 2016
HMP njofton se me datën 15.06.2016 do të filloj kursi për grupin e dytë. Të gjithë të interesuarit mund të vine të regjistrohen tek ne. Jeni të ...
welcomeToHMP
Doruntina Kukaj, Monday, 06 June 2016
Edhe dy kandidate të HMP-së në Gjermani. HMP mban premtimet e dhëna. HMP ka përcjellë kandidatët në aeroportin e Prishtinës, ndërsa antarë ...
cache/resized/b1e467627045a3f882f8547dc4a8e098.jpg
Super User, Thursday, 17 March 2016
Kursi i gjuhës gjermane dhe i aftësimit profesional të HMP-së ka filluar. Të gjithë ata që kanë aplikuar dhe që kanë kryer obligimetndaj HMP-së ...
cache/resized/f9bf1b04cc3470cb493c12ee672232d1.jpg
Super User, Friday, 11 March 2016
HMP sod dergoj kandidatin e dytë për Gjermani duke e realizuar kontratën e punësimit. Nderime Hyseni sod u nisë nga Aeroporti i Prishtinës.  Ne si HMP jemi kompani ...

Klient të kënaqur për ne:

Së shpejti....

Ku gjendemi ne

harta

Kontakti Gjermani

 • Adresa Gjermani: Nusbaumst 1-85757, Karlsfeld/München
 • Email: info@hmp-de.com
 • Tel: +49 176 31191551
 • Web: www.hmp-de.com
 • facebook: HMP facebook logo png transparent background

Kontakti Kosovë

 • Adresa Kosovë: Rr.Sejdi Kryeziu nr.30, Lagjia Pejton, afër Ambasadës Norvegjeze. Prishtinë
 • Email: info@hmp-de.com
 • Tel: +386 49 321 889  32x32 viber whatapp
 • Tel: +386 49 445 199  32x32 viber whatapp
 • Web: www.hmp-de.com
 • facebook: HMP facebook logo png transparent background